CV

Erfarenhet


 

Säljare, Disney Store, Köpenhamn – 2017- 

Disney Store är Walt Disney Company’s första butik i Skandinavien och en av de mest besökta på Strøget i Köpenhamn. Mina arbetsuppgifter består av att se efter och hjälpa butikens gäster, stå i kassan och fylla på med nya varor. 

Säljare, Disneyland Paris – 2015-2017

Som säljare arbetade jag främst vid kassan, höll butiken i fint skick och hjälpte gästerna att hitta rätt. Jag arbetade i en av de största butikerna i parken i en väldigt dynamisk miljö. Här lärde jag mig mycket om kommunikation med kunder och medarbetare, och fick visa upp flexibilitet och stresstålighet.

Receptionist, First Camp Malmö – 2017

På First Camp jobbade jag främst I receptionen där jag tog emot inkommande bokningar och ordnade med in- och utcheckningar. Jag var också ansvarig för turistinformationen på campingen, vilket inkluderade att beställa broschyrer och publicera nyheter på informationsskärmarna runt om på området.

Konsult, StudentConsulting – 2016-2017

Genom StudentConsulting har jag arbetat både som restaurangpersonal på IKEA Svågertorp (där jag antingen stod i disken eller serverade kunder i bistron och restaurangen) samt inventerare hos Coops butiker. 

Utbildning


Malmö högskola – Produktionsledare: Media, Medieteknik, 2016-

Lunds Universitet — Medie- och kommunikationsvetenskap samt Statsvetenskap 2015-2016

Bladins gymnasium — Social science, Samhällsvetenskap, 2011-2014

Övriga meriter


Körkort B. Förutom svenska pratar jag också flytande engelska. Jag har fullständiga professionella kunskaper I franska och pratar även lite danska och norska. Jag har också grundläggande kunskaper i japanska och spanska.